3700 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test, kolposkopski pregled u --St.Medicina--

3700 din. umesto redovne cene od 5500 din. za Ginekoloscaronki pregled, ultrazvuk, papa test, kolposkopski pregled uprijatnom ambijentu St.Medicina , Bulevar Oslobodjenja 79, Novi Sad (na drugom spratu nova zgrada pored Dnevnika)!
Pregledeobavljadr. Aleksandar Babić
 ST MEDICINA je počela sa radom na novoj adresi u prijatnom ambijentu i u sklopu svoje redovne ponude nudi usluge iz oblasti ginekologije i akuscaronerstva,prenatalne dijagnostike,fetalne medicine,kontracepcije kao i lečenja steriliteta .
Poscarontovane dame i prijatelji , ST MEDICINA Vas podseća da je preventiva prvi korak ka dobrom zdravlju i efikasnom lečenju.Zato mislite o sebi i svojim bližnjima, o zdravlju i to pre bolesti!
__________________________________
Zavod zazdravstvenu zascarontitu radnikaST. MEDICINA
Bulevar Oslobodjenja 79, (na drugom spratu nova zgrada pored Dnevnika)
Novi Sad
___________________________________________
U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja(PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate PostFin broj-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)! 
_____________________________________

3700 din za Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test, kolposkopski pregled u --St.Medicina--

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti